tiistai 19. toukokuuta 2015

Varjojen kaupungit

Noniin tässä sitä ollaan hetkellisen tauon jälkeen, ja päätin että jatkossa panostan enemmän tähän hienoon blogiin jonka olen tehnyt aikoja sitten! Koska lukemisia tulee jatkuvasti lisää ja luen mahdollisimman paljon (niin paljon kuin töiltä ehtii), niin tänne saisi myös sisältöä. Unohtamatta tietysti sitä, että on nyt ihan läppäri jonka voi sitten ottaa sänkyyn siinä röhnötellesään niin voi samalla sitten kirjoitella.. :--)

Cassandra Claren Varjojen kaupungit ovat olleen työn alla jo pidempään, sillä olen odottanut kuuliaisesti aina pokkareiden julkaisemiseen, sitten vasta ostanut ja lukenut. Viimeisen osan kanssa en enää malttanut odottaa, vaan rupesin aktiivisesti kyttäämään kirjaston hyllyä, että millon se sinne tulisi :D pitkään meni, mutta viime kerralla käydessäni se ei ollut juuri lainassa, joten päätin lukaista sen. Illalla tuli aloitettua ja aamun jatkon jälkeen jäljellä on enää rippeet. On se vain tajuttoman hyvä sarja.

Kivasti kutkutteleva, lukemista houkutteleva sarja ei kyllä jätä sivuakaan tylsäksi. Puolivahingossa tuli ostettua aikoinaan ensimmäinen osa ja loputhan oli saatava! Leffoja en halua nähdä ikinä, sillä oma mielikuvitukseni on muokannnut hahmot ihan omanlaisiksi, plus olen kuullut että elokuva kyseisestä kirjasta (Luukaupunki) on surkea eikä vastaa yhtään kirjan mahtavuutta :D joten jätän katsomatta. Sain kyllä paljon iloa kirjoista, nyt vain loppuratkaisun pariin, jännää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti